Diensten

Service van ZW GROEP

Vertrouwen op ervaring

Zonwering Advies

ZW Groep, Zon & Schaduw heeft meer dan 50 ervaring in het adiveren van alle soorten zonwering. Naast vele consumenten ook advies voor meer gecompliceerde gebouw installaties.

Zonwering Reparaties

Zonwering reparaties, aan alle soorten binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen van alle soorten en merken. Ook als u niet bij ZW heeft gekocht.

Storing oplossen

Niets is zo vervelend als een zonwering die het niet doet, wanneer deze nodig is. Zit het in de motor, in de schakelaar of is er iets anders aan de hand? Geen nood ZW lost sotringen snel op.

Project zonwering

Projectzonwering, waarbij daglicht benutting, G-Waarde, gebouw automatisering en grote glasoppervlakten naar voren komen, zijn voor ZW Groep als jaren de norm.

Zonwering besturing

Automatische zonwering is het meest geschikt om energie te besparen en het comfort in gebouwen te verhogen. ZW Groep is specialist op gebied van zonwering besturing.

Klimaat installaties.

Zonwering als klimaatinstallatie in grote gebouwen. Gebouwgebonden zonwering, onderdeel van de gehele klimaat installatie. Dat vraagt ervaring en vakkennis. ZW groep heeft deze kennis in huis.

Inspectie

Maak een afspraak

Heeft u zonwering op uw gebouiw en u heeft geen idee over kwaliteit, werking en besturing? Graag bezoeken we u lociatie en geven advies.