Ontdek de wereld van KE Outdoor

KE outdoor unieke maatwerk design overkappingen en terrasproducten uit Italië. In 72 landen wereldwijd toegepast. Ook in Nederland & België. 

KE outdoor terras

Een overzicht van de vele buitenleven terrasoverkappingen, zonnezeilen van KE Outdoor

Oprolbare systemen

Hoogwaardige kwaliteit

Opvouwbare systemen

Ontwerp van Horeca terrassen

zonnezeilen

in het oog springende oplossing

Horeca terras overkappingen

Horeca toepassingen

Professionele ondersteuning

All onze producten

Binnenzonwering

rolgordijnen, jaloezieen, duette gordijnen, plisse gordijnen

Raamdecoratie

Gordijnen, shutters, vouwgordijnen, rolgordijnen en paneelgordijnen

Horren

Rolhorren, plisse horren, hordeuren

ADvies nodig?

Onze adviseurs geven graag en vrijblijvend advies

Pergola met strak doek

Referentie Delft Hotel

Pergola zonwering

Referentie Miami

Intelligente besturing, automatische besturing. Bestruing bediening van buitenzonwering, middels gebouwbeheer systeem.

Slimme besturing

Optimaal genieten

zonweringdoek voor screens, buitenzonwering

Pergola doeksoorten

Alle informatie over Pergola doek

Veel gestelde vragen

meest gestelde vragen en antwoorden over KE outdoor producten
KE heeft meer dan 75 jaar ervaring:

KE is onderdeel van BAT Groupe een van de grootste producenten van terrasproducten wereldwijd.  

KE hanteert een groene filosofie:

 

Thuis wat tijd buiten doorbrengen, in de tuin of op het terras, is essentieel voor wie zich opnieuw wil verbinden met de natuur en met onze groene ziel.

KE heeft altijd een bijzondere zorg gehad voor een duurzaam milieu, door het gebruik van veilige en hernieuwbare grondstoffen, met het grootste respect voor de ons omringende natuur.

Enkele voorbeelden:

Het gebruik van aluminium, een permanent materiaal
Onlangs is het begrip permanent materiaal geïntroduceerd, een materiaal dat niet kan worden verbruikt, een materiaal dat tot in het oneindige wordt gebruikt en hergebruikt. Aluminium is een veel gebruikt metaal, dat in de 19e eeuw werd gewonnen uit het bauxietgesteente en dat dankzij zijn buigzaamheid en weerstand op verschillende gebieden wordt gebruikt (bouw, consumptiegoederen, vervoer, verpakking…).

In de laatste decennia is ook veel aandacht besteed aan de recycling van bestaande aluminium bronnen, om de enorme hoeveelheid water en energie te besparen die gebruikt wordt voor de winning en verwerking, en om de levenscyclus van dit metaal, dat 100% recycleerbaar is, te beëindigen.

Voor onze zonweringsonderdelen hebben wij aluminium gekozen omdat:

– Het kan worden gerecycled zonder verlies van eigenschappen en met een verminderde impact op het milieu.
– Het heeft een gesloten levenscyclus omdat het steeds opnieuw kan worden gebruikt.
– Het is een altijd beschikbare grondstof

Om deze redenen worden de luifels en pergola’s van KE gemaakt met aluminium onderdelen, het groene materiaal bij uitstek.

Hergebruik van textielafval om nieuwe duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken
De levensduur van de textielvezels kan ook worden verlengd. Een aspect dat KE nauw aan het hart ligt, omdat het zijn klanten een zonnescherm of pergola wil garanderen die volledig volgens een groen perspectief is gemaakt. Het volstaat te zeggen dat voor elke gemaakte zonwering ongeveer 10% van het doek afval wordt.

Vandaar het idee om een consortium op te richten tussen de belangrijkste fabrikanten van gordijnen om dit afval te kunnen verzamelen en opnieuw te gebruiken om een geregenereerde vezel te maken – Raytent by Giovanardi – die volledig wordt verkregen uit afval van acrylstoffen.

Op een terras is het fijn als u bij warm weer kan genieten in de tuin, op uw dakterras of buitenruimte.

Met een glijarm zonnescherm of een knikarm zonnescherm kan dat en houdt u zeker de zon uit huis, maar niet alle zon van uw terras. Dat komt omdat een knikarmscherm meestal tot maar 300 cm wordt geleverd en gemonteerd. Groter kan maar dan wordt de belasting met wind en of regen groot op uw muur. 

Met een pergola zonwering is de uitval meestal juist groter dan 300 cm. De belasting op uw muur, de bevestiging is veel kleiner omdat een pergola zonwering, steunpalen heeft. 

KE Academy:

permanente educatie voor de buitenmeubelmarkt.

De vraag naar oprolbare zonneschermen en buitenbekleding voor buiten neemt voortdurend toe en wordt steeds concurrerender. Gewoonlijk wordt de markt beheerst door complexe regels en voortdurend beïnvloed door belangrijke technologische ontwikkelingen. Daarom hebben wij besloten onze expertise ter zake ten dienste te stellen van onze leveranciers en allen die met ons samenwerken door de ontwikkeling van de KE Academy.

De KE Academy is enig in zijn soort en zit momenteel midden in een tijd van enorme groei. We hebben een steeds evoluerende kalender van opleidingsevenementen voor een gevarieerd publiek, om degenen binnen de sector te helpen op de hoogte te blijven en hun vaardigheden te vergroten. Eenmaal per maand, van november tot februari, organiseert de KE Academy op het hoofdkantoor in Noventa di Piave (VE) drie cursusdagen. Deze omvatten theoretische presentaties en praktische illustraties van het gebruik van de producten.

 

Team Zon & Schaduw bezoekt elk jaar de Academy en traint intern haar specialisten op gebied van montage, service, onderhoud en reiniging van deze professionele overkappingen en terrasproducten. 

Tekenen en ontwerpen:

 

Zon & Schaduw heeft veel ervaring met het ontwerpen, indelen en tekenen van terrassen. Samen met de specialisten in Italie, maken we elk soort ontwerp tekening. Ook CAD of BIM tekeninngen zijn mogelijk.

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs. 

Onderzoek en ontwikkeling
KE’s toewijding aan voortdurend onderzoek en ontwikkeling heeft het bedrijf in staat gesteld innovatieve producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende architecten, algemene aannemers, tuinarchitecten en commerciële vastgoedbeheerders in het hele land. 

Samen met Zon & Schaduw verzorgen we u gehele project. Met de ondersteuning van ons design team in Italië, zorgen we voor de benodigde ondersteuning en begeleiding.  

Maak een afspraak

Buitenzonwering koop je niet elke dag. Vrijblijvend advies verplicht u tot niets. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. 

Pergola typen

Bekijk onze screen typen in detail

KENDRY

Kubistische styling

T4

Zonder staanders

ISOLA

Vrijstaande overkapping, tuinkamer.

GENNIUS

Perfecte overkapping

Pergola referenties ZW Groep

Woonhuis Naaldwijk

Nieuwbouw woning, met klassieke uitstraling voorzien van ZIP screens type Solar, met zonnepanelen en accu. Motoren en besturing Somfy.

Woonhuis H.I. Ambacht

Luxe woning in de nieuwe vogelbuurt, Hendrik Ido Ambacht, basis ZIP screens met zonnecel en accu. Tevens knikarmzonnescherm.

Kantoor VOPAK

ZW Groep adviseerde en leverde de HARO ZIP screens voor hoofdkantoor VOPAK in Rotterdam. Besturing van het merk Tedsen

Winkelcentrum

De appartementen boven winkelcentrum Hogendorpkwartier in Vlaardingen zijn voorzien van HARO ZIP screen