ORC - 171

Dickson Constant – Orchestra zonweringdoek – effen antraciet grijs. 

Orchestra

De Orchestra collectie biedt een ruime keuzen uit effen doeken (uni’s), de bekende blokstreepdoeken en fantasy doeken. De laatste jaren is de Orchestra collectie uitgebreid met speelse dessins. Dit past in ontwikkeling van de laatste jaren waarin buitenruimte steeds meer in verbinding staat met de binnenruimtes van een woning waardoor er vaker modieuzere keuzes gemaakt worden. Durf jij te kiezen voor een statement aan je gevel? 

Dickson Constant ORC 171

Effen antraciet grijs zonwering doek

ORC 171

Knikarm terras zonnescherm

Antraciet in banen

Kubistische vormgeving

Met volant +

Terras zonwering

LED Verlichting

Sfeervol

ORCHESTRA: DE referentie in zonweringdoek.

Het zonweringdoek Orchestra is dé referentie op het vlak van bescherming tegen de zon. Het garandeert u jarenlang heel goede bescherming tegen uv-stralen, warmte, licht en alle mogelijke weer.

 

  • Samenstelling : 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
  • Afwerking : Cleanguard speciale vuil- en waterbestendige behandeling
  • Gewicht : 290.00 g/m²

Download

Ga hier naar het download center van Info-zonwering

Doek eigenschappen

Doek is bij veel soorten zonwering een belangrijk onderdeel. Zonder het doek kan de zon en het licht niet tegengehouden worden. Om zijn taak te vervullen, moet zonweringdoek aan zware technische eisen voldoen. Het moet bestand zijn tegen het weer: dus tegen water kunnen en niet verkleuren door de zon, bestand zijn tegen vuil en schimmel + rot-, scheur- en breukvast.

In een zonweringsdoek kunnen verschijnselen optreden die ondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn. In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringsdoeken voor. Zulke verschijnselen verminderen de kwaliteit en de degelijkheid van het doek en de zonwering echter niet. Het gaat hierbij met name om de volgende eigenschappen: