Somfy Tahoma Switch

 “connected experience” met TaHoma

Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma® switch een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes. TaHoma® switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, deuren, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera’s, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer, het hele jaar door.

 

Somfy IO besturing

IO is het nieuwste besturing protocol van Somfy, gemakkelijk zonwering, rolluiken en meer aansturen.

Tahoma box Switch

Nieuwste Smart Hub van Somfy

Izymo ontvanger IO

maak een motor slim met IO

Technische gegevens

BeveiligingsindexIP 20
Radio frequentie433-868 MHz
Bereik in open ruimte200 m
VoedingAC – RGE 1 – 230V/50HZ

 

Download

Download de installatie handleiding van Izymo zender IO

Bekijk de Somfy IO installatie gids

Online installatie gids voor IO motoren van Somfy
  1. Met meer dan 280 apparatuur series en 21 grote merken voor apparatuur in huis bieden we een van de meest complete smart home-ervaringen.
  2. Dankzij de automatische integratie van de io-homecontrol®-, RTS- en Zigbee 3.0-protocollen samen met verschillende cloudservices, is TaHoma® switch een evolutieve oplossing, waarmee gebruikers een breed scala aan apparaten kunnen toevoegen.
  3. Eenvoudig te plaatsen omdat hij verbinding maakt met je wifi-netwerk, wat betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen.
  4. TaHoma® switch is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit, wat de gebruikerservaring verbetert met spraakbesturing.
  5. Bedien je slimme huis comfortabel met de nieuwe intuïtieve app op je smartphone of op je tablet. Of programmeer je twee favoriete scènes op de twee knoppen aan de bovenkant voor eenvoudige bediening – één druk op de knop en laat de magie beginnen. Compleet met eenvoudig te installeren draadloze wandcontactdozen in huis voor gemakkelijke bediening wanneer je je mobiele telefoon niet bij de hand hebt.

Voordelen van een slimme woning

  • Het idee van een smart home is om je het leven gemakkelijker te maken. Je houdt tijd over in het dagelijks leven dankzij eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies die zijn aangepast aan jouw leven.
  • Regel jouw zonwering in combinatie met de verwarming voor een betere energie-efficiëntie en comfort in huis. Gebruik slimme sensoren voor de TaHoma® switch die de zonwering automatisch aansturen op basis van de intensiteit van het zonlicht.
  • Voeg camera’s en sensoren toe aan je TaHoma® switch zodat je een melding krijgt als er iets gebeurt. Neem de controle over je huis voor meer veiligheid en beveiliging voor het gezin!
  • Gebruik je smartphone (iOS en Android) of tablet om producten toe te voegen en je smart home te bedienen en te beheren.
  • Installeer eenvoudig nieuwe producten via de app en creëer scenario’s die het dagelijks leven voor jou en jouw gezin vereenvoudigen.

TaHoma® switch met nieuwe intuïtieve app

De nieuwe TaHoma® switch heeft een volledig nieuwe app die de bediening en bewaking van je slimme huis vereenvoudigt. Snel overzicht van jouw favorieten, eenvoudig beheer van geïnstalleerde apparaten, duidelijkere interfaces en nieuwe producten worden eenvoudig en rechtstreeks aan de app toegevoegd.

Creëer scenario’s die bij jou en jouw dagelijks leven passen. Kies tussen handmatige scenario’s, gepland of geavanceerd en laat je huis voor zichzelf zorgen.

Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt en koppel je account aan externe diensten en ervaar de voordelen van spraakbesturing. Een slim huis begint bij Somfy!