GEVELONDERHOUD

Samenwerking met INEX-XENI voor totaalplan voor uw gevel.

Zon & Schaduw is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren van alle soorten zowering aan de binnenzijde of buitenzijde van uw gevel. Met ook voor detail en kennis van zaken, maken we een gespecialiseerd plan voor uw zonwering installatie. Samenwerken en rekening houden met elkaars belangen is de sleutel in het totale onderhoudsplan voor uw gevel.

Specialistisch onderhoud aan zonwering, luiken en rolluiken.

onderhoud zonwering

Wil je jouw buitenzonwering in topconditie houden? Ons professionele onderhoudsteam staat voor je klaar! Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw zonwering er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook perfect blijft functioneren.

Laat ons het zware werk doen, terwijl jij ontspannen achterover leunt. Van grondige reiniging tot het controleren van alle afstellingen, vastzetten van loszittende bevestigingen en het in overleg met u repareren van eventuele gebreken. Wij bieden een uitgebreide service die ervoor zorgt dat jouw zonwering moeiteloos werkt als het nodig is.

Maak nu een afspraak voor het onderhouden van uw zonwering, rolluik, of luik en geniet nog jarenlang van een goed werkende zonwering. Neem contact met ons op en geef je zonwering de verzorging die het verdient.

Zon & Schaduw heeft verschillende onderhoudsconcepten voor consumenten, technisch beheerders, facilitaire dienstverleners en vastgoed beheerders.“Geen onderhoud of jaarlijkse verzorging van uw zonwering is niet verstandig .”GARANTIE

Op al uw zonwering ontvangt u garantie. In de garantie voorwaarden staat opgenomen, dat uw zonwering op de juiste wijze gebruikt moet worden en onderhouden dient te worden.

LEVENSDUUR

Onderhoud & reiniging zorgt ervoor dat uw zonwering er niet alleen beter uit blijft zien, de levensduur wordt door dit onderhoud aanzienlijk verbeterd. Goede kwaliteit zonwering kan 25 jaar of langer mee.

WERKEND in seizoen

Door jaarlijks onderhoud, wordt de installatie regelmatig ge-update en storingen in het seizoen voorkomen. Heel lastig als u 3 tot 6 weken moet wachten op service of reparaties in het seizoen.

Afspraak maken voor reparaties of Onderhoud? stuur ons een mail.