WAT IS EEN PERGOLA MARKIES?

De grootste verschillen en overeenkomsten van Textieldaken en pergola zonwering.

WAT IS EEN PERGOLAZONWERING?

Een pergolazonwering, ook wel textieldak genoemd, is een door een rail geleide zonwering die wordt ondersteund door twee palen. Er zijn geen vouwarmen nodig, zodat het zicht onder de luifel het volledige luifeldoek toont. Dit ontwerp laat een grotere uitval toe met dezelfde breedte. Terrassen worden steeds groter, vooral in nieuwe huizen, en er is meer dan 4 meter schaduw nodig. Dit is precies wanneer een pergolazonwering het beste tot zijn recht komt. Een ander groot voordeel is de windbestendigheid. De zeer stabiele aluminium profielen zorgen voor een stabiele en veilige stand, zelfs bij harde wind.Kunnen we buitenzitten? met zon, wind en regen?

WINDSTABIEL

HOEVEEL WINDKRACHT KAN EEN PERGOLAZONWERING WEERSTAAN?

Het grootste voordeel is dat dit type luifel goedgekeurd is voor windkrachten tot 6. Normale luifels kunnen maximaal windkrachten van 3 tot 4 weerstaan. Normale luifels kunnen een maximale windkracht van 3 tot 4 weerstaan. Dit wordt bij een pergola bereikt met behulp van de steunpalen, die de nodige stabiliteit bieden om zelfs sterke wind en rukwinden te weerstaan. Het is daarom zeer aan te raden om te kiezen voor een pergolazonwering, vooral hier in West Nederland, in de regio's Rotterdam, Westland, Haaglanden en Lansingerland omdat u betrouwbare schaduw en uitstekende bescherming tegen regen nodig hebt, zelfs in winderige omstandigheden.


IS EEN PERGOLAZONWERING WATERDICHT?

Zon & Schaduw biedt twee versies pergolazonwering aan. De ene versie dient als zonwering en de andere versie biedt een regenbestendige stof, waarmee je je terras in een andere ruimte kunt veranderen, want als het regent, wordt het pas echt gezellig onder de pergola. Met een waterkolom van 1000 mm houdt het doek de regen betrouwbaar buiten. Het water loopt langs de zijkanten naar beneden via een regengoot die in de valrail is geïntegreerd. Druppelvorming aan de naden is mogelijk. In combinatie met een stralingsverwarming hebt u het seizoen op uw terras effectief verlengd.De juiste keuze is gebeurt niet zomaar. Daar is de hulp van een vakspecialist noodzakelijk.

Sinds 1979 zijn we actief in zonwering en hebben alle bekende merken geleverd, gemonteerd, onderhouden en gerepareerd.

Fast Transfers From
Anywhere In The World

There’s a quick and easy way to help your kids become.

Purchase Codes In 43 Different Currencies

Whether you barbecue on a popularly priced grill.

Secure & Reliable Every Single Time

Benjamin Franklin, inventor, statesman, writer, publisher.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN PERGOLAZONWERING?

Een pergola is een van de beste keuzes als het gaat om zonwering op je terras. Het biedt schaduw zodat je tijd kunt doorbrengen op het terras, balkon of in de tuin zonder verblind te worden door de zon. Zelfs als het slecht weer is of er plotseling regenwolken verschijnen, kunt u toch buiten blijven omdat de zonwering waterdicht is en bescherming biedt tegen het weer. U hoeft zich geen zorgen te maken over UV-straling of regendruppels.