SCREEN ZONWERING

Op zoek naar warmte-wering?

Doorzichtig & Windstabiel?

Op zoek naar effectieve zonwering voor thuis en hecht U daarbij waarde aan een modern design en een betrouwbare functie?

Smart connected?

Domotica die uw automatische zonwering optimaal laat werken en samenwerken met Uw andere Home producten.

WAREMA

  • WAREMA VOORBOUW SCREEN
  • WAREMA EASYZIP SCREEN
WAREMA VOORBOUW SCREEN
WAREMA VOORBOUW SCREEN
WAREMA, Zonwering Westland, Vlaardingen

Door de grote variëteit aan kastvormen en -formaten worden de WAREMA voorbouw-screens een individueel vormgevingselement aan uw gevel. Dankzij de easyZIP-geleiding worden grote glazen oppervlakken stijlvol en absoluut windstabiel beschaduwd door de voorbouw-screen. Daarbij verhindert de geleiding direct in de geleiderail zijdelingse lichtinval.

Een verder pluspunt: door de zeer filigrane en smalle geleiderail is een optimale integratie van de zonwering in de gevel van het gebouw mogelijk – direct, vrijdragend, of als inbouwvariant. Zon & Schaduw Vlaardingen ondersteunt, architecten, bouwbedrijven met advies, levering, montage en service aan WAREMA screens.


WAREMA EASYZIP SCREEN

Feelgood-klimaat:

Geniet van de hittebescherming, het goed gedoseerde daglicht en uw zicht naar buiten. De voorbouw-kozijn-screens worden aan de buitenkant op uw gevel gemonteerd. De bevestiging vindt plaats via de geleiderails. Er is geen extra kastbevestiging nodig.

Windstabiel:

U ontvangt de beste, weersbestendige kwaliteit met een uitstekende windstabiliteit tot 150 km/uur door de easyZIP-geleiding.

Individueel:

U heeft volledige vormgevingsvrijheid: kasten in hoekige, vierkante en ronde vorm of als inpleisterbare variant en een reusachtige doekcollectie met verschillende kleuren, dessins en stofkwaliteiten.


SCREEN CONFIGURATOR