OVER ZW GROEP

ZW GROEP

Professionals in zonwering

In 1979 richte Nico Sneek Zownwering Westland op en vestigde de showroom op de Billitonlaan in Vlaardingen. In 2000 en 2009 werd Zonwering Westland verkozen tot Zonvakker van het jaar! Raymond Sneek was jarenlang voorzitter van de branche organisatie ROMAZO en mede oprichter van Ambiance Zonwering organisatie. Onze families zijn al meer dan 50 jaar actief in Zonwering.

Als 3e generatie zonwering specialist ben ik samen met Claire Sneek ZW Groep gestart. We zetten we onze familie traditie van specialisten in Zonwering voort.  Met de steun van onze families hebben we de passie voor zonwering opgepakt.

Ons doel om professionele zonwering toe te passen zodat het comfort en binnenklimaat van gebouwen te verbeterd, realiseren we met ons gemotiveerde team. Dat we daarmee energie besparen, CO2 uitstoot reduceren en een bijdrage leveren aan het milieu maakt ons trots. 

Graag maken we een afspraak om kennis te maken en onze services, producten aan u te presenteren. 

Purdy van der Valk

FOUNDER

Contact me

purdy@zon-schaduw.nl

Onze geschiedenis

projectzonwering van ZW projecten

1986 - 2006

Zonwering projecten

Onze projectzonwering afdeling ZW projecten realiseerde in de jaren 1986 tot en met 2006 grotere projecten. De afdeling is weer actief en richt zich op de meer gespecialiseerde zonwering vraagstukken conform de laatste regelgeving en bijzondere internationale zonwering oplossingen.

Waarom ZW Groep?
Internationaal netwerk

Onze families hebben sinds 1979 veel internationale contacten in de zonwering branche opgebouwd.

100% Garantie

Onze passie voor zonwering verzekerd u van betrokkenheid, inzet, vakkennis en 100% garantie.

Kwaliteit

Wij werken al jaren met internationale Topmerken en hanteren hoge normen voor onze materialen.

Onze Partners