Advies voor iedereen

Zonwering Advies in de breedste zin van het woord. Onze families zijn al vele jaren actief in zonwering en kunnen adviseren op vele vlakken waarmee zonwering, besturing van zonwering invloed op heeft. 

Architecten die meer willen weten over toepasbaarheid, inbouwmaten en kleuren. Ontwikkelaars over rekeneenheden en levensduur, alsmede beheerders over storingen, oplossingen en onderhoudsplanningen. 

Advies voor iedereen die iets van zonwering wilt weten. Ook voor consumenten. 

Zonwering advies algemeen

Het advies voor goed werkende zonwering, omvat niet alleen de prijs. Een goed advies begint met bepalen waarvoor de zonwering precies nodig is, wat moet de zonwering doen? Als dat bepaald is, wordt er gekeken naar de bouwkundige situatie voor wat er mogelijk is en hoe dan gemonteerd moet worden. Hoe lang moet de zonwering meegaan en hoe kan de zonwering aangesloten worden op smart home installatie of gebouwinstallatie. Pas daarna kan er gekeken worden welk merk, welke opties en welke prijs daar bij van toepassing is. De adviseurs van Zon & Schaduw hebben veel ervaring met woonhuizen, kantoren, fabrieksgebouwen en grotere projecten. 

Professionele partners.

Zon & Schaduw werkt met professionele partners in de zonwering industrie, zoals WAREMA & GRIESSER. Deze partners ontwikkelen eigen producten en hanteren hoge normen op gebied van montage en productkwaliteit. Onze medewerkers hebben jaarlijks training op gebied van montage en producttraining bij deze partners. 

Bouwkundig advies zonwering

Onze adviseurs hebben veel praktijk ervaring met grotere projecten en meer ingewikkelde montage uitdagingen voor zonwering, rolluiken en overkappingen. Zo heeft ZW groep  projectzonwering geadviseerd , ontwikkeld en gemonteerd aan het provinciehuis te Leuven, het voormalige ING hoofdkantoor in Amsterdam en Ministerie van Buitenlandse zaken. Raymond Sneek, word ook als oud bestuurder van de zonweringbranche organisatie ROMAZO regelmatig gevraagd voor bouwkundige adviezen. In samenwerking met o.a. WAREMA, heeft Zon & Schaduw, ZW Groep BV, meerdere inbouwsystemen voor buitenzonwering beschikbaar.